دانلود طرح کارآفرینی لاک و موارد مصرف در قوطی صنایع غذایی
فهرست مطالب
۱ . معرفی محصول
۱-۱- نام و کد محصول
۲-۱- شماره تعرفه گمرکی
۳-۱- شرایط واردات و صادرات
۴-۱- بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)
۵-۱- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
۶-۱- توضیح موارد مصرف و کاربرد
۷-۱- بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
۸-۱- اهمیت راهبردی کالا در دنیای امروز
۹-۱- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
۱۰-۱- شرایط صادرات
۲ . وضعیت عرضه و تقاضا
۱-۱- بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون و محل واحدها، علل عدم بهره برداری کامل از ظرفیتها، نام کشورها و شرکتهای سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید محصول
۲-۲- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا (از نظر تعداد، ظرفیت، محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاری های انجام شده اعم از ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز)
۳-۲- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم
۴-۲- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
۵-۲- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان امسال و امکان توسعه آن
۶-۲- بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
۳ . بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور ومقایسه آن با دیگر کشورها
۴ . تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به شکل اجمالی) در فرآیند تولید محصول
۵ . بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی (با استفاده از اطلاعات واحدهای موجود، در دست اجرا و UNIDOو اینترنت و بانکهای اطلاعاتی جهانی، شرکتهای فروشنده تکنولوژی و تجهیزات و …)
۶ . میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن از خارج یا داخل کشور قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تامین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده
۷ . پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
۸ . وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
۹ . بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی (راه- راه آهن- فرودگاه- بندر و …) و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
۱۰ . وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) و مقایسه با تعرفه های جهانی
حمایتهای مالی (واحدهای موجود و طرحها)، بانکها- شرکتهای سرمایه گذار
۱۱ . تجزیه و تحلیل و ارائه جمعبندی و پیشنهاد نهائی در مورد احداث واحدهای جدید
۱۲ . هر یک از مطالعات انجام شده باید در قالب یک کتابچه مجد و یک عدد CD حاوی مطالب کتابچه به کارفرما تحویل داده شود.
۱۳ . انجام کلیه مطالعات میدانی حسب مورد توسط مشاور انجام می شود.
(((برای دانلود کلیک کنید )))
:: موضوعات مرتبط:
پروژه کارآفرینی ,
,
:: برچسبها:
دانلود طرح کارآفرینی لاک و موارد مصرف در قوطی صنایع غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 950
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0